onsdag 10 november 2010

Sjuk

Tiderna för sjuka människor har förändrats. Nu tänker du säkert, ja det är synd om dödsjuka som tvingas till Arbetsförmedlingen eller människor som tvingas gå till socialkontoret istället för att få ersättning från Försäkringskassan. Ja det är synd om dom men nu var det inte det jag tänkte på.
Jag har varit hemma från jobbet i några dagar och kan bara konstatera att kvaliteten på tv-programmen under dagtid har blivit bättre.
När man var liten och var sjuk och hemma från skolan så fick man ligga nerbäddad framför tv:n och titta på UR-program. Det kunde vara; lär dig spela gitarr, språka på serbrokroatiska eller lektioner på engelska. Och man var SÅ nöjd och tyckte att det var LYX.
Mina barn skulle nog säga BORING, ang. ovanstående, utan det ska vara en massa amerikansk tecknat skräp tv, action, möjligtvis något naturprogram.
Nå vi visste inget annat, tyckte att det var bra att det överhuvudtaget var något på dumburken. Men så hade vi också vetskap om att det var inte tv sändningar dygnet runt utan att vid 22 snåret blev det "myrornas krig", dagens sändningar var över.

3 kommentarer:

 1. Så sant. Nu kan man även se på dom olika kanalernas play. Hoppas du blir frisk snart..

  Krya på dig. /Arre

  SvaraRadera
 2. Ibland är det bättre nu än förr ;)
  / Åsa

  SvaraRadera
 3. Om du vill se något som berör och inte har sett det tidigare så kan jag tipsa om denna film:

  http://svtplay.se/v/2222373/dox/rough_aunties

  Den handlar om en grupp "tuffa tanter" som kämpar för barn i Sydafrika som blivit utsatt för övergrepp. Mycket gripande.

  SvaraRadera