söndag 30 januari 2011

Macahans

Mot slutet av 70-talet gick det en Westernserie på TV som hette Macahans, som många av er kommer ihåg! Den gick även i repris på 80-talet. Igår kväll zappade jag runt på alla kanalerna och där var dom igen! Nu var det tydligen två avsnitt efter varandra, helt underbart!! Och konstigt är det, man tror att man glömt, men jag kom ihåg avsnittet fast det var länge sen jag såg det.
På 70-talet såg man troget alla avsnitt och ville inte missa en enda sekund av programmet. Jag och Small Zero var jättekära i Luke (som tusentals andra tjejer) och igår kväll kom jag ihåg varför, han såg riktigt bra ut!!
Ja ni ser ju!
Small Zero fortsatte att söka efter en cowboy i vuxna dar och är idag gift med en man som är lik Josh :)


I avsnitten igår hade ännu inte Aunt Molly kommit in i serien utan fortfarande levde familjen med sin mamma. Vad hände med henne? Jag minns inte?

Och Zeb var som jag minns honom, stor, stark och trygg. När man trodde att det inte fanns någon utväg och det var som värst, då kom Zeb och ordnade allt, kanske med lite pistolskjutning men vad gör det??

5 kommentarer:

 1. Jaa, vist blir vi som grannar.
  Jag vet att längre ner i landet har de bloggträffar, men, jag känner bara en, inte så längt från mej, så du, 15 mil, vi får göra en träff framöver, det kanske dyker upp fler...

  Kram Maggan

  SvaraRadera
 2. Åh vilken nostalgi - ja han var - är verkligen snygg.

  Var väl med i någon äventyrfilm senare.
  Måntro vilken kanal det går på nu?

  Kram Maud
  <Gårdsromantik-ljuvlig-lantromantik-på-nätet

  SvaraRadera
 3. Den var på (om jag minns rätt) på Tv4 Guld.

  SvaraRadera
 4. *asg* Jojo.....visst är min man lite lik Josh.
  Small zero

  SvaraRadera
 5. Oh...jag älskade Luke....jag såg skådespelaren senare i andra roller men det blev inte samma sak.
  Zeb minns jag naturligtvis också, den starke, fåordiga,hjulbenta och snabbskjutande mannen som redde upp alla problem......
  Var finns dom männen nu? Antagligen kämpande bakom skrivbord och datorer....

  SvaraRadera