tisdag 16 november 2010

Riktigt ögongodis!

Här kommer lite "karra" från 60-talet. En del finns fortfarande kvar att köpa fast i nya förpackningar naturligtvis. Min favorit var Tosca och idag väljer jag Geisha i godishyllan, den smakar ungefär som jag minns att Tosca smakade.
Vilken var din favorit?3 kommentarer:

  1. Å vilka minnen detta väcker! Alla kommer jag inte ihåg men många. Makalös hade jag glömt bort att den fanns (visst var det den där varje bit smakade olika frukter?), Nickel köpte jag på lördagar, chokladen med Snövit var en favorit för förpackningens skull. Undra vad den chokladenhette som min pappa brukade köpa, det var en liten chokladbit, rätt så kvadratisk i ett guld/grönt foliepapper....? Någon som kommer ihåg?

    SvaraRadera
  2. Ja den hette Gobit! Den fanns en bra bit in på 80 talet. Jag kommer ihåg en godispåse som hette Benson, halvhårda med nå chokladgrejjs inuti :) Det var en man med icke svensk härkomst på framsidan, dom var jättegoda!

    SvaraRadera
  3. Gobit, ja så var det! Benson kommer jag också ihåg. De var mycket goda. Lite vuxensmak på chokladen kommer jag ihåg, men jag gillade dem! Jag kanske var mogen för min ålder ;)

    SvaraRadera