söndag 20 november 2011

Lyckan personifierad

I helgen har min äldsta son varit till huvudstaden tillsammans med sin pappa för att gå på sin första konsert. De har sett In flames, och då jag och yngre sonen fattar noll och ingenting av den musiken, så valde vi en annan weekend med bio, shopping och trevligt umgänge i residensstaden.
På lördag förmiddag kom i alla fall en rapport från resenärerna, konserten hade varit kanonbra och alla var nöjda med råge. Vid konsertens slut hade gitarristen (eller var det sångaren?) kastat ut plektrum till publiken. Ett av dem ramlade ner framför kravallstaketet längst fram och sonen gjorde ett svanhopp över och fångade det. Att sen vakterna tog han i kragen och ledde ut honom var ju en annan sak :) Nedan kan ni se hans ystra glädje, över att fångat sitt byte och över konserten.
Jag som är hans mamma får en glädjetår i ögat när jag ser det och hjärtat svämmar över. Men det är kanske sånt bara mammor fattar?

HÄR kan du se ett klipp från konserten, sonen syns 2.37 in i videon i röd tröja. Ljudet är dåligt men man ser ju mitt barn :)

4 kommentarer:

  1. Ja ja vi mammor kvinnor förstår vad hon menar. :) Svensson

    SvaraRadera
  2. Jag förstår att mammahjärtat svämmar över. Bilder talar för sig själv. LYCKA!

    SvaraRadera