torsdag 20 oktober 2011

Lite ångest...

För ett tag sen gick jag med i en av Sveriges största bokklubbar. Jag har varit med där tidigare, men har saknat medlemstidningen samt att jag föll för deras "gåva" som tack för att man går med. Jag är ju som jag tidigare berättat svag för porslin och särskilt av äldre modell.


Swedish grace är formgiven av Louise Adelborg och visades första gången på Stockholmsutställningen 1930.
Till skålen fick man även sex små skålar, lämpliga till efterrätt kanske.
När jag packade upp paketet så undrade sambon vad det var jag hade köpt. Jag förklarade och menade att det var väl nu en bra idé att börja samla ihop till en "finservice"? Han svarade inte, jag förstår inte hans tystnad? Eftersom jag tolkade det hela som att han inte hörde eller alternativt har vaxproppar har jag bestämt att jag får väl ordna det hela själv då. Shopping på nätet eller i stan är sällan jobbigt annat än för ekonomin.

Medlemstidningen ja. Ja jag har saknat den även om den ger mig samma känsla som när jag går på biblioteket, nämligen; hur ska jag nånsin hinna läsa alla intressanta böcker? Jag som för det första läser relativt sakta men även är kvällstrött, hur ska det här gå? Lite ångestladdande är det allt, för det kommer ju nya böcker hela tiden!
Här kommer ett axplock av böcker jag gärna hade haft i min ägo...
I just löööv lergrytan men använder den för sällan


1 kommentar:

  1. Författaren till "Tredja rikets myter" har en trevlig blogg: Faktoider.

    SvaraRadera