torsdag 14 mars 2013

Tvprogram del 17 Benny (och dom stora barnen)

Benny. Benny och dom stora barnen, ett begrepp, ett barndomsminne! Som jag har sökt efter en filmsnutt med Benny, tack Small Zero att du delade med dig!

3 kommentarer:

  1. Jaa men visst är det bra!!! ;o)
    Lilla O

    SvaraRadera
  2. Det är nu som man börjar känna sig gammal för vilka 6-åringar idag skulle ha tålamodet att se på en vankande pappfigur när det finns en uppsjö av animerat i flera kanaler?
    Men vi satt tålmodigt och tittade på dom två kanalerna som fanns och "Halv fem" var ett måste på eftermiddagen."Vilse i pannkakan", "Fröken ensam hemma", "Den lilla teatern", "Beppe", "Herr Barbalander" och "The pling å¨plong show" - det var tider av mindre stress och lagomt med intryck! OM och skol-program varvades senare med att lära sig engelska i "Switch on"(med det häftiga intro-melodin). Man får hoppas att SVT öppnar totalt sitt arkiv så att vi barndomsnördar får vårt lystmäte,eller hur? :)

    SvaraRadera
  3. Jag har äntligen fått uppleva Benny igen. Det gjorde min dag. Tack o lov så var jag lite för gammal för "Vilse i pannkakan", så jag slapp o tillhöra den generationen av barn som blev förstörda av Staffan Westerbergs barnprogram på TV.

    SvaraRadera